Kuinka parantaa kotisi tiettyjä ominaisuuksia 5 upealla sovelluksella

Kotisi on aina tärkein omistamasi asia, joten olet velkaa itsellesi huolehtimaan siitä kunnolla. Epäilemättä teet hyvää työtä sen ylläpitämisessä tällä hetkellä, mutta jos haluat tehostaa asioita, sinun kannattaa tutustua näihin sovelluksiin. Jokainen niistä auttaa tuomaan lisäarvoa kotiisi eri tavalla, ja voit testata niitä, joista uskot olevan hyötyä.

Ihanasti

Kun olet ulkona kaupassa, et voi viedä jotain kotiin testataksesi sitä ennen ostamista, joten mistä tiedät, näyttääkö se hyvältä, kun se revitään pakkauksestaan? Kuvittele, jos sinulla olisi sovellus, joka voisi ottaa valokuvan mistä tahansa ja lisätä sen toiseen valokuvaan mistä tahansa kodistasi? Adornably antaa sinun tehdä sen, ja laatu on hämmästyttävä, joten kun katsot, mitä se luo, luulet todella, että huonekalu istuu jossain huoneessasi.

Väri Älykäs

Kun on aika maalata kotisi seinät uudelleen, sinulla on muutama vaihtoehto. Voit kävellä kauppaan ja poimia jotain, josta pidät, tai voit ladata upean sovelluksen, joka auttaa sinua tutkimaan vaihtoehtojasi perusteellisemmin. Jos päätät valita toisen vaihtoehdon, lataa Color Smart, koska se on markkinoiden paras. Löydät jopa upeita väriyhdistelmiä, joten kaikki kotonasi näyttää hyvältä yhdessä, kun kaikki on sanottu ja tehty.

Craftgawker

Kotisi saattaa näyttää kauniilta ja lyön vetoa, että rakastat siellä asumista, mutta mielessäsi täytyy olla jotain, joka kertoo, että se ei ole täydellinen. Ehkä se on pieni ääni, joka kertoo, että voit tehdä jotain muuta, jotta kotisi erottuu joukosta. Jos näin tapahtuu, sinun on keksittävä ideoita ja Craftgawker-sovellus on paras paikka etsiä. Kaikki kuvat tarkistetaan huolellisesti ennen kuin ne julkaistaan, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kahlata paljon roskaa ennen kuin löydät upeita kuvia, jotka inspiroivat sinua.

Laitteiden korjaukset

Jos sinulla on keittiö, jossa kaikki on pakattu sisään, tiedät, että kodinkonekorjaustyö on nurkan takana, koska yksi niistä menee lopulta. Normaalisti sinun on vaihdettava laite tai pyydettävä joku korjaamaan se, mutta sinun ei ehkä tarvitse tehdä sitä enää, jos lataat Appliance Repairs -sovelluksen. Se opettaa sinulle kuinka tehdä pieniä korjauksia monille laitteille, mutta jos työ on liian suuri, jotta voit hoitaa itse, sinun on hyväksyttävä tappio.

Taitavat luokat

Olemme juuri puhuneet siitä, kuinka voit korjata asioita, joten tarkastelemme nyt sovellusta, joka opettaa sinua rakentamaan asioita tyhjästä. Craftsy Classes antaa sinun istua ja käydä valtavan valikoiman kursseja puhelimellasi, ja monet niistä opettavat sinulle, kuinka tehdä asioita kotiisi, jotta sinun ei tarvitse mennä ulos ostamaan mitään. Voit jopa ladata tietyn luokan, jos haluat katsoa sitä offline-tilassa, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttä.

Todella upea koti

Kun rakastat kotiasi, se on maailman mahtavin tunne, ja tiedän, että nämä sovellukset auttavat sinua rakastamaan sitä hieman enemmän. Vaikka päätätkin, että nämä sovellukset eivät sovi tarpeisiisi, muista, että niitä on paljon, ja löydät aina jotain, joka auttaa sinua parantamaan kotisi tiettyä osaa.