Kuinka järjestää täydelliset rusketusjuhlat

Vietitpä sitten syntymäpäivää, tapaatpa uudenvuoden tai menet naimisiin, ei ole parempaa tapaa juhlia kuin solarium. Asiattomille rusketusjuhlat ovat kotijuhlia, joissa vieraat käyttävät ruiskurusketuslaitteita saadakseen itselleen tekorusketuksen. Tässä on viisivaiheinen opas äärimmäisten rusketusbileiden järjestämiseen.

1. Valitse teema
Rusketusjuhlien tyylit voivat vaihdella pidättyneistä riehakkaisiin. Nuoremmat ihmiset voivat olla mukava kävellä bikineissä, kun taas vanhemmat voivat valita kylpylätyyliset aamutakit. Parhailla rusketusjuhlilla on teema. Menetkö rannalle? Hemmotteletko kylpylää? Ehkä valita maa, kuten Japani tai Välimeren alue? Mitä tahansa valitsetkin, tee siitä hauskaa.

2. Koristele kuin ammattilainen
Lähetä kutsut, joissa vieraasi tietävät tapahtumapaikan, päivämäärän ja mitä tuoda. Sinun tulisi sisustaa olohuoneesi teemasi mukaisesti. Tähän tulisi sisältyä lippujen ripustaminen, silmukan kiinnittäminen ja herkullisen ruoan valmistaminen tekemään kodistasi kutsuva.

3. Osta tai tee itse?
Rusketusjuhlat keskittyvät spray-rusketuslaitteiden ympärille. Suihkerusketus on turvallinen tapa saada rusketus altistamatta ihoasi auringon vaurioille. Ammattimaisesti levitetty sprayrusketus kestää useita viikkoja eikä aiheuta pysyviä vaurioita. Rusketusjuhlat ovat hauskoja, koska sinä tai ammattilainen pystytät kopin, johon vieraat seisovat yksitellen rusketusta varten. Vieraasi kirjaimellisesti vaihtavat väriä toistensa silmien edessä. Jos olet innokas ruskettaja, juhlien järjestäminen voi olla ainoa tekosyy, jonka tarvitset oman kopin ja ruiskutusvälineiden ostamiseen. Vaihtoehtoisesti voit palkata rusketusasiantuntijan tulemaan kotiisi ja levittämään rusketusta. Monet suihkurusketussalongit ja kosmetologit tarjoavat kotipalveluita mobiilisuihkurusketussalonkien avulla.

4. Rusketusjuhlasi menestys riippuu rusketuksen laadusta. Jos kaikki päätyvät näyttämään läikkyiltä ja vihreiltä, ​​mieliala laskee. Jos haluat ruiskuttaa itse, kokeile sitä ensin. Jos haluat palkata ammattilaisen, hanki suosituksia tai mene kokeiluistuntoon ennen juhlien järjestämistä. Varmista, että valitsemasi ruiskutusmenetelmä tuottaa luotettavat ja tasaiset tulokset, joista vieraasi pitävät.

5. Anna kaikille esirusketusvinkkejä
Kaikki vieraasi eivät ole kokeilleet sprayrusketusta aiemmin. Avain luotettaviin tuloksiin on pidättäytyä parranajosta tai vahauksesta vähintään kahden päivän ajan ennen ruiskurusketusta. Kirjoita muistiin muutamia esirusketusvinkkejä auttaaksesi ystäviäsi saamaan parhaat tulokset. Tämä tarkoittaa tyypillisesti deodoranttien, antiperspiranttien, hajuvesien ja öljyisten saippuoiden käytön välttämistä. Nämä muodostavat esteitä iholle ja vaikuttavat valmiin sprayrusketuksen laatuun.

Johtopäätös
Teetpä rusketuksen itse tai valitset ammattimaisen suihkerusketuksen, rusketusjuhlasi onnistuvat taatusti, jos noudatat näitä viittä vinkkiä. Jos olet jo järjestänyt rusketusjuhlat, mitä mieltä olet? Kerro meille parhaat vinkkisi ja jätä meille kommentti alle. Haluaisimme kuulla sinusta!.

Terveys

5 parasta vinkkiä sprayrusketukseen valmistautumiseen

Suihkerusketus on turvallinen tapa saada auringon suudelman ihon ulkonäkö ilman auringolle altistumisen vaaroja. Useiden ruiskurusketusistuntojen kurssi antaa sinulle rantavalmiuden ilman, että ihosi altistuu haitallisille ultraviolettisäteille. Jos harkitset sprayrusketusta, et ehkä ymmärrä, että sinun on valmistauduttava saadaksesi parhaat tulokset. Tässä on viisi vinkkiä eli “sääntöä”, joiden avulla voit valmistautua itsellesi saadaksesi parhaat tulokset suihkurusketusistunnostasi. 1. Kuori […]

Read More