5 parasta vinkkiä sprayrusketukseen valmistautumiseen

Suihkerusketus on turvallinen tapa saada auringon suudelman ihon ulkonäkö ilman auringolle altistumisen vaaroja. Useiden ruiskurusketusistuntojen kurssi antaa sinulle rantavalmiuden ilman, että ihosi altistuu haitallisille ultraviolettisäteille. Jos harkitset sprayrusketusta, et ehkä ymmärrä, että sinun on valmistauduttava saadaksesi parhaat tulokset. Tässä on viisi vinkkiä eli “sääntöä”, joiden avulla voit valmistautua itsellesi saadaksesi parhaat tulokset suihkurusketusistunnostasi.

1. Kuori ihosi
Ihosi on kehosi suurin elin ja tärkeä terveydelle. Jotkut ihmiset yllättävät kuullessaan, että heidän ihonsa näkyvä kerros on itse asiassa kuollut. Sitä kannattaa miettiä seuraavan kerran, kun joku kehuu sinua kauniista ihosta! Ihosolut irtoavat ja täydentyvät luonnollisesti päivittäin, ja kuorinta on yksi tapa poistaa kuolleita ihosoluja. Suihkurusketus värjää vain ihon yläkerroksen, joten kuolleiden solujen poistaminen on järkevää. Kuorinta ennen suihkerusketusta estää ihoasi näyttämästä laikkuilta. Tämä auttaa rusketusta kestämään pidempään.

2. Älä käytä deodoranttia
Kukaan ei pidä vartalon hajun haistamisesta, mutta deodorantit eivät ole luonnollinen ratkaisu hien tai hajun poistamiseen. Monet deodorantit toimivat antiperspirantteina ja sisältävät ainesosia, joita kutsutaan alumiinisuoloiksi. Nämä toimivat liukenemalla hikiin ja muodostamalla ohuen geelikerroksen, joka peittää hikirauhaset. Tämä pinnoite vähentää hien määrää, mutta vaikuttaa myös sprayrusketuksen toimintaan. Luomalla suojakalvon ihollesi, sprayrusketus ei välttämättä ota näitä alueita, jolloin lopputulos näyttää hajanaiselta.

3. Älä käytä hajuvettä
Jotkut hajuvedet reagoivat spray-rusketusliuoksen kanssa ja näyttävät vihreiltä Iso-Britannian rusketusasiantuntijan mukaan. Useimmissa tapauksissa tämä ei ole ongelma, koska vihreys poistuu, kun parkitusliuos pestään pois. Värinmuutos on kuitenkin mahdollisuus, joka sinun tulee olla tietoinen. Koska hajuvedet voivat viipyä kehossa useita päiviä, on parasta välttää niitä ennen sprayrusketusta.

4. Pysy loitolla kuorinnoista, geeleistä ja saippuoista ennen hoitoa
Kuten deodorantit, antiperspirantit ja hajuvedet, kuorintaaineet, geelit ja saippuat voivat muodostaa suojan ihollesi. Älä käytä näitä tuotteita viimeisen suihkun aikana ennen suihkurusketusta. Ne voivat saada ruiskurusketuksen muuttumaan hajanaiseksi. Käytä sen sijaan vartalopuvua, flanellia tai kuorintakäsinettä. Nämä ovat täydellisiä kuolleiden ihosolujen poistamiseen tukkimatta ihoasi öljyisillä liuoksilla.

5. Vältä parranajoa tai vahausta ennen rusketusta
Sekä parranajo että vahaus voivat vaikuttaa siihen, miltä sprayrusketus näyttää. Parranajo voi aiheuttaa pieniä “neulanpistoja” käsittelemättömään ihoon ajoalueille. Älä aja parranajoa tai vahaa vähintään 48 tuntiin ennen rusketusta.

Johtopäätös
Valitsetpa sitten luonnollisen rusketuksen tai ruiskurusketuksen Etobicokessa, seuraamalla näitä viittä vinkkiä saat varmasti ruiskurusketuksen näyttämään upealta. Mitä vinkkejä antaisit? Kerro meille ja jätä meille kommentti alle!

Terveys

Kuinka järjestää täydelliset rusketusjuhlat

Vietitpä sitten syntymäpäivää, tapaatpa uudenvuoden tai menet naimisiin, ei ole parempaa tapaa juhlia kuin solarium. Asiattomille rusketusjuhlat ovat kotijuhlia, joissa vieraat käyttävät ruiskurusketuslaitteita saadakseen itselleen tekorusketuksen. Tässä on viisivaiheinen opas äärimmäisten rusketusbileiden järjestämiseen. 1. Valitse teema Rusketusjuhlien tyylit voivat vaihdella pidättyneistä riehakkaisiin. Nuoremmat ihmiset voivat olla mukava kävellä bikineissä, kun taas vanhemmat voivat valita kylpylätyyliset […]

Read More