5 mahtavaa Android-sovellusta, jotka auttavat sinua selviytymään hankalista tilanteista

Joskus ihmiset sotkevat vahingossa, ja se maksaa heille paljon vaivaa. Et halua asettaa itseäsi vaikeisiin asentoihin aluksi, mutta tiedän, että se voi olla vaikeaa, ja auttaaksemme sinua puhumme viidestä upeasta sovelluksesta, jotka estävät sinua joutumasta vaikeuksiin. Lataa ne, jos haluat elämäsi olevan mahdollisimman stressitöntä.

Paras Pysäköinti

Ihmiset ajattelevat, että Vegasissa vieraileminen ja kaiken rahansa käyttäminen peliautomaateissa on täyttä käteisen tuhlausta, mutta se ei ole mitään verrattuna pysäköintilippujen maksamiseen, koska et voinut vaivautua löytämään parkkihallia. Säästä itsesi turhasta typeristä sakoista lataamalla Best Parking -sovellus. Jos kaipaat epätoivoisesti parkkipaikkaa, kytke sovellus päälle ja se antaa sinulle tarkat ohjeet lähimpään ja halvimmalle autotalliin.

WheelMate

Kun sinun täytyy mennä, sinun on mentävä. Tämä on suosittu sanonta, johon kaikki voivat samaistua, mutta valitettavasti se ei ole niin helppoa joillekin ihmisille. Jos satut olemaan pyörätuolissa, on joskus vaikea löytää vammaisten WC:tä, jota voit käyttää, kun et voi pitää sitä enää sisällä. WheelMate vastaa rukouksiisi, koska se antaa sinulle kartan, josta näet kaikki paikallisen alueesi vammaisten wc:t, ja se näyttää myös, mihin voit pysäköidä autosi, kun etsit vammaispaikkaa.

Poliisiloukut ja nopeuskamerat

Keskittymiskykysi on melko helppoa menettää ajon aikana ja vaikka katseesi voisi olla tiessä, saatat vahingossa hiipiä yli nopeusrajoituksen. Olisi sääli jäädä poliisitutkan tai nopeusvalvontakameran kiinni, jos et yrittäisi ajaa liian nopeasti tarkoituksella. Police Traps & Speed ​​Cams -sovellus voi auttaa sinua selviytymään ongelmista varoittamalla sinua lähestyessäsi niitä. Se antaa sinulle hienovaraisen muistutuksen, jotta voit rauhoittua ja hidastaa nopeuttasi rajan alle.

Paras aika ylittää raja

Jos poikkeat maasta tapaamaan ystäviä tai juhlimaan viikonlopuksi, et halua tulla rajalle vain nähdäksesi, että jono on kilometrien pituinen. Onko sinulla aavistustakaan, kuinka kauan joidenkin ihmisten on odotettava päästäkseen läpi, jos he saapuvat väärään aikaan päivästä? Lataa tämä sovellus puhelimeesi ennen kuin lähdet maasta, niin tiedät parhaan ajan päästä takaisin sisään. Jos et käytä sovellusta, jätät kaiken sattuman varaan ja saatat joutua hakkaamaan päätäsi ohjausta vasten. pyörää muutaman tunnin ajan.

Minut pidätetään

Mikään ei ole pahempaa kuin istua vankilassa yksin miettien, tietääkö joku, että olet kadonnut. Toivottavasti sinua ei koskaan pidätetä, mutta se voi tapahtua kenelle tahansa useista eri syistä. Jos sinulla on tämä sovellus puhelimessasi, voit lähettää ihmisille viestin ja kertoa, että sinut pidätetään yhdellä napin painalluksella. Se on erittäin hyödyllinen ihmisille, joilla on suurempi mahdollisuus joutua pidätykseen, joten jos olet täällä laittomasti, saatat haluta jonkun auttavan sinua löytämään maahanmuuttolakimiehen mahdollisimman pian.

Mikä tahansa vaikea tilanne on kamala

Kaikki sovellukset, joista olemme tänään puhuneet, joko auttavat sinua säästämään rahaa, aikaa tai tuskaa, joka aiheutuu siitä, että jotain pitää sisällään, kunnes olet räjähtämässä. Kaikki vaikeat tilanteet ovat kauheita, ja olen varma, että et halua joutua mihinkään niistä, joten jos uskot, että jokin tietty sovellus auttaa sinua, sinun tulee hankkia se.

Teknologia

Otsikko: Älyverkkoteknologian Evoluutio

Johdanto Älyverkkoteknologia on saanut viime vuosina paljon huomiota ja se on muuttanut tapaa, jolla sähköä tuotetaan, jaetaan ja kulutetaan. Älyverkot ovat monimutkaisia järjestelmiä, jotka käyttävät digitaalista tekniikkaa tehdäkseen sähköverkoista älykkäämpiä ja tehokkaampia. Tässä artikkelissa tutustumme älyverkkoteknologian kehitykseen ja siihen, miten se on muuttanut sähköverkkoteollisuutta. Älyverkkojen Perusteet Mitä Älyverkot Ovat? Älyverkot ovat sähköverkkoja, jotka hyödyntävät digitaalista […]

Read More
Teknologia

5 askelta kannettavan tietokoneen kiintolevyn vaihtamiseen

Pitkän aikaa, kun piti vaihtaa kovalevy, piti pakata koko järjestelmä ja lähettää se valmistajalle tai paikalliselle jälleenmyyjälle, mikä tarkoitti hetken aikaa ilman tietokonetta. Tämä tarkoitti myös, että maksaisit omaisuuksia riippuen henkilöstä, joka teki työn puolestasi. Onneksi useimmat kannettavat nykyään sallivat rajoittamattoman pääsyn kiintolevyilleen. Tässä on tapa vaihtaa kiintolevy ilman, että erotat tietokoneesta tai aiheutat suuria […]

Read More